Sunday, 30 December 2012

friends till jannah...luv u all 4 eva

salam seme....
lama dah x post ape2 kat sini. facebook pun lame dah x bukak. jadi, sempena back to school tahun nie, nak post something yang memorable untuk tahun 2012. moga kekal dalam ingatan untuk selama-lamanya.snap!time for 7th girls generation sea village high school. peace................
                                                            

ni nak try test cam dulu. with: duduk dari kiri: auni, syakilah, zue.
diri dari kiri: me, aimi n tyma
gather together.....hahaha rasa macam duduk dalam banjir pulak.



with my bff.....

korang, macam kumpulan nasyid lah...

  
                                                     merenung the future of life...banyak la....                                             
with auni...the most cheerful friend

 senyum......

sekali lagi...bergambar dalam banjir..

tyma, kashah n awadah.
kashah roomate tahun 2012. tido sebelah katil... slalu story mory sblom tido...thanks 4 hearing my story.

nani almi, ainun, nailah n nadia

mariam n aminah

one two three...cheese...
macam gangster kg. laut pulak...
 hahaha..banyak betul gambar ni
mase nak gi bilik air, sekali lagi terserempak dengan kamera. nani almi: kejap, selipar nie pun nak bergambar jugak...

k.sue, wani, aimi, khalida n k. farah

 so, inilah kawan2 aku mase kat sekolah menengah niey. aku kuat kat sane sebab dorang. yang takde dalm gambar, sory, ape2 pun, saya tetap sayang korang seme.... juga kepada yang telah pindah...saranghae....
moga2 persahabatan kita kekal hingga ke syurga. sama2 kite berjalan beriringan tangan ke syurga.